Skip to content

Metų laikai

Gyvenimo skoniai ir spalvos

  • Apie mane
  • Kontaktai
  • Skoniai
    • Kremai
      • Plikytas kepinių kremas
      • Riešutų kremas
      • Avinžirnių ir datulių kremas
      • Citrinų kremas
    • Keksai ir keksiukai
      • Kavos keksas su kriaušėmis
      • Sluoksniuoti keksiukai su avokadu
      • Kakaviniai keksiukai su riešutų sviestu
      • Citrininis keksas
      • Morkų keksas su šokolado gabaliukais
      • Keksas su vyšniomis
      • Keksas su citrusinių vaisių gabaliukais
      • Šokoladinis keksas
      • Karameliniai „tinginio“ keksiukai
      • Pyragaičiai su raudonaisiais serbentais
      • Keksiukai su mėlynėmis
      • Migdoliniai keksiukai
      • Sluoksniuoti keksiukai su avokadu
      • Graikinių riešutų keksiukai
      • Keksiukai su vyšniomis ir varške
      • Keksiukai „Negriukai“
      • Mufinai su raudonaisiais serbentais
      • Grietinėlės keksas
    • Žvėrienos patiekalai
      • Žvėrienos suktinukai
      • Faršo iešmeliai
      • Elnio kumpis su kriaušėmis ir Porto padažu
      • Kepsnys su baravykais ir granatų sėklomis
      • Elnienos kepsnys su orkaitėje keptomis bulvėmis
      • Gruzdinti žvėrienos kukuliai su daržovėmis
      • Vytinta briediena
      • Netikras zuikis
      • Žvėrienos kepenų kepsniai
      • Kukuliai tirštame padaže
      • Žvierienos kukuliai pomidorų padaže
      • Lėtai kepti šonkauliai su bulvėmis
      • Virtas briedžio liežuvis
      • Balandėliai su žvėrienos faršu ir savojiniu kopūstu
    • Mėsos patiekalai
      • Lėtai kepti šonkauliai su bulvėmis
      • Kepsnys su baravykais ir granatų sėklomis
      • Kukuliai tirštame padaže
    • Vištienos patiekalai
      • Vištienos krūtinėlė kokoso piene
    • Žuvies patiekalai
      • Šamo filė batatų patale
      • Salotos su glazūruota lašiša
      • Lašišos kepsniai
      • Lašišos tartaras
      • Orkaitėje kepta lašiša
      • Orkaitėje keptas ešerys
      • Lašišos kepsneliai su alumi
      • Orkaitėje keptas lynas su traškia plutele
      • Orkaitėje keptas upėtakis
      • Upėtakis su prieskoninėmis žolelėmis
      • Kepta silkė su topinambais
      • Menkė portugališkai
      • Sūdytas upėtakis
      • Skumbrės salotos su garstyčiomis
      • Žuvis kepta okaitėje
    • Tešlos receptai
      • Kapota tešla
      • Sluoksniuota tešla
      • Smėlinė tešla
      • Plikyta tešla. Du receptai
    • Pyragaičiai
      • Plikyti pyragaičiai su uogiene ir sūrio kremu
      • Pyragėliai su vynuogėmis
      • Plikyti pyragaičiai
      • Pyragaičiai su spalvotais šokoladinukais
      • Paris-Brest – prancūziškas pyragaitis
      • Pyragaičiai su raudonaisiais serbentais
    • Pyragai
      • Pyragas su varške ir slyvomis
      • Pyragas su konservuotais persikais
      • Slyvų pyragas
      • Kaimiška rabarbarų ir braškių galetė
      • Kakavinis varškės pyragas
      • Kriaušių pyragas su bruknėmis
      • Pyragas su obuoliais ir avietėmis
      • Pyragas su slyvomis ir riešutais
      • Pyragas su kriaušėmis ir figomis
      • Sūrio pyragas su svarainiais
      • Mėlynių pyragas su morengine plutele
      • Prancūziškas kriaušių pyragas
      • Kakavinis pyragas su avietėmis ir baltuoju šokoladu
      • Trupininis rabarbarų pyragas 
      • Obuolių pyragas su kefyru
      • Morkų pyragas
      • Migdolinis obuolių pyragas
      • Maskarponės sūrio pyragas
      • Rikotos sūrio pyragas su šviežiomis uogomis
      • Obuolių štrudelis
      • Varškės-obuolių pyragas
      • Obuolių pyragas
      • Vyniotinis su mėlynėmis ir maskarpone
      • Vokiškas obuolių vyniotinis
      • Pyragas su violetinėmis slyvomis
      • Migdolinis raudonųjų serbentų pyragas su morengu
      • Vyniotinis su uogiene
      • Niujorko sūrio pyragas
      • Vyšnių pyragas
      • Pyragas su vyšniomis
      • Pyragas su vyšniomis ir riešutais
      • Grikių miltų braunis su vyšniomis
      • Pyragas su svarainių ir obuolių įdaru
      • Morenginis raudonųjų serbentų pyragas
      • Šokoladinis vyniotinis
      • Pyragas su persikų puselėmis
      • Pyragas su mėlynėmis ir rikota
      • Pyragas su mėlynėmis ir nektarinais
      • Raudonųjų serbentų pyragas
      • Pyragas su slyvomis
      • Rikotos sūrio pyragas su šviežiomis uogomis
      • Pyragas su raudonaisiais serbentais
    • Apversti pyragai
      • Apverstas rabarbarų pyragas
      • Apverstas slyvų pyragas
      • Apverstas šokoladinis spanguolių pyragas
      • Apverstas svarainių pyragas
      • Apverstas kriaušių pyragas
      • Apverstas obuolių pyragas Tart Tatin(as)
    • Proginiai kepiniai ir desertai
      • Panetonės pyragas
      • Bandelės su batatų tyre
      • Pascha
      • Imbieriniai meduoliai
      • Trijų Karalių pyragas
      • Kalėdiniai meduoliai
      • Helovino keksiukai
      • Velykiniai sausainiai
      • Aviečių skonio desertas “Tiramisu”
      • Šarlotė su braškėmis
      • Helovyno pyragas su obuoliais ir aviečių uogiene
      • Trijų Karalių paplotėlis
      • Traškūs sausainiai su šokoladiniu glaistu
      • Sausainiai “Eglutės”
      • Sluoksniuotas desertas su braškėmis ir šokoladiniais sausainiais
      • Hot cross buns – saldžiosios bandelės
      • Trijų Karalių šventės paplotėlis „Galette des rois“
      • Kūčiukai be mielių
      • Prancūziška tarta „Tropezietė“
      • Migdolinės širdutės
      • Velykinė saulutė
      • Valentino sausainiai
      • Velykų boba
    • Pyragėliai su įdarais
      • Naminiai kibinai
      • Sultinukai
      • Grietiniečiai – du receptai
    • Riestainiai, riestės
      • Paprasti riestainiai
      • Riestainiai Pretzels
    • Blynai
      • Lietiniai su špinatais
      • Prancūziški lietiniai
      • Porėti grikiniai blynai
      • Grikiniai blynai
      • Bretanės blynai
      • Cukinijų blyneliai
      • Prancūziški blyneliai-crêpes suzette
      • Pankeikai – amerikietiški blyneliai
      • Lietiniai su obuolių skiltelėmis
    • Makaronų patiekalai
      • Makaronų apkepas su daržovėmis
      • Makaronų salotos su rikota
      • Makaronų apkepas su mėlynuoju pelėsiniu sūriu ir chorizo dešra
      • Spagečiai su rudaisiais pievagrybiais
      • Švieži makaronai su tofu
    • Mėsainiai
      • Vegetariškas mėsainis
      • Mėsainiai su jautiena
    • Picos
      • Pica su vaisiais: du receptai
      • Pica su cukinijų įdaru
      • Speltos miltų pica su keptais burokėliais
      • Pica su artišokais ir pievagrybiais
      • Pica su baravykais
      • Pica Marinara
      • Brokolių pica
      • Pica maxi su karamelizuotais burokėliais
      • Mini picos su karamelizuotais burokėliais
    • Kruopų patiekalai
      • Kuskusas su daržovėmis ir konservuotomis pupelėmis
      • Perlinių kruopų guliašas su baravykais ir savojos kopūstu
    • Tortilijos
      • Tortilijos su Bolonijos padažu
      • Užkeptos tortilijos
      • Kesadilijos: du receptai
      • Tortilijų paplotėliai su lapiniu kopūstu ir migdolais
    • Užkepėlės
      • Mongoldų užkepėlė su kiaušiniais
      • Šviežių bulvių užkepėlė
      • Virtų bulvių užkepėlė su savojiniu kopūstu
      • Daržovių užkepėlė
    • Vegetariški patiekalai
      • Lapinių daržovių kukuliai su rikota
      • Baklažano rutuliukai su parmezanu
      • Apkepti briuselio kopūstai su morkomis
      • Baklažano vėduoklė
      • Tortilijų paplotėliai su lapiniu kopūstu ir migdolais
    • Veganiški patiekalai
      • Falafeliai su abrikosų čatniu
      • Tofu iešmeliai su cukinija
      • Graikinių riešutų užtepėlė
      • Veganiškas morkų tortas
      • Veganiški raudonųjų pupelių sausainiai
      • Batatų traškučiai su gvakamole
      • Veganiškas chia pudingas su mangais
      • Moliūgo ir raudonųjų lešių kotletukai
      • Širdutės su riešutų sviestu
      • Gruzdintas tofu su keptais pomidorais
      • Veganiški vyšnių ledai
      • Veganiški braškių ledai su rabarbarais
    • Uogienės, džemai
      • Šilkinė obuolių košė
      • Vyšnių uogienės. Du receptai
      • Mėlynių uogienė su mėtomis
      • Apelsinų džemas
      • Juodųjų serbentų džemas
      • Aviečių uogienė
    • Kiaušinių patiekalai
      • Omletas su sūdyta žuvimi
      • Pirato akis
      • Omletas su kale kopūstu
      • Putpelių kiaušiniai su daržovėmis
      • Omletas su daržovėmis
      • Omletas su baravykų įdaru
      • Omletas su cukinijomis ir pomidorais
      • Omletas su romanine salota
      • Trupinta kiaušinienė
      • Omletas su cukinijomis
      • Omleto ritinėliai su špinatais ir džiovintais pomidorais
      • Šakšuka vienam
      • Kiaušinių debesėliai
      • Omletas su dilgėlėmis
    • Daržovių patiekalai
      • Kepti baklažanai su Brie sūriu, pesto ir graikiniais riešutais
      • Keptos šparaginės pupelės su kiaušiniu
      • Apkepti briuselio kopūstai su morkomis
      • Brokolių pica
      • Baklažano vėduoklė
      • Apkepti žiediniai kopūstai
      • Netikri balandėliai „Tinginėliai“
      • Keptas sviestinis moliūgas
      • Smidrai su šakninėmis daržovėmis
      • Įdaryti baklažanai
      • Prancūziškas bulvių apkepas
      • Balandėliai su žvėrienos faršu ir savojiniu kopūstu
      • Keptos paprikos, įdarytos faršu ir ryžiais
      • Keptos paprikos su faršu
      • Daržovių užkepėlė
      • Kepta žiedinio kopūsto galva
      • Daržovių tarta su pankoliais
      • Mongoldų užkepėlė su kiaušiniais
      • Įdaryta cukinija
      • Paprikos su lęšiais ir rūkyta šonine
      • Cukinijų šulinėliai
      • Grikiais ir moliūgu įdarytos paprikos
      • Šviežių bulvių užkepėlė
      • Farširuotų bulvių dubenėliai
      • Kopūstų kotletai
      • Užkeptos cukinijos su mocarela
      • Agurkų šimtalapis
      • Cukinijų griežinėliai su avinžirnių humusu
      • Cukinijų blyneliai
      • Cukinijų luoteliai
      • Pyragėliai su smidrais
      • Mongoldai įdaryti pievagrybiais
      • Karamelizuoti briuselio kopūstai
      • Cukinijų suktinukai: du receptai
      • Baklažano užkepėlės
      • Vegetariškas mėsainis
      • Kepti baklažanai su Brie sūriu, pesto ir graikiniais riešutais
      • Baklažano vėduoklė
      • Keptas baklažanas su jogurto ir anakardžių padažu
      • Burokėlių lapų čipsai
      • Grikiais ir moliūgu įdarytos paprikos
      • Keptas sviestinis moliūgas
      • Apkepti žiediniai kopūstai
      • Briuselio kopūstai su migdolais ir spanguolėmis
      • Baklažano užkepėlės
      • Apkepti briuselio kopūstai su morkomis
      • Virtų bulvių blynai su voveraičių įdaru ir bruknių uogiene
      • Vegetariška užkandėlė su rikota ir pomidorais
      • Brokolių kepsneliai
      • Kepta žiedinio kopūsto galva
      • Vegetariškos užtepėlės
      • Cukinijų griežinėliai su avinžirnių humusu
      • Brokolių pica
      • Brokolių kepsneliai
      • Karamelizuoti briuselio kopūstai
      • Žiedinių kopūstų virtinukai
      • Saldžiosios bulvytės keptos orkaitėje
      • Baklažano užkepėlės
      • Daržovių troškinys „Ratatouille“
    • Atsargos žiemai
      • Naminis pomidorų padažas
      • Traškios agurkų salotos žiemai
      • Greitai marinuoti grybai
      • Marinuotos šparaginės pupelės
      • Marinuoti baravykai
    • Tortai
      • Jogurtinis tortas su braškėmis
      • Nekeptas maskarponės sūrio tortas
      • Pats skaniausias morkų tortas
      • Morkų tortas su graikiniais riešutais
      • Sumuštinių tortas
      • Morkų tortas su pekano riešutais
      • Jogurtinis tortas su vaisiais
      • Morkų tortas STARBUCKS
      • Oreo sausainių tortas
      • Nekeptas sūrio tortas su mėlynėmis
      • Rikotos sūrio pyragas su šviežiomis uogomis
      • Nekeptas anakardžių tortas su svarainių traškučiais
      • Burokėlių torčiukas
      • Nekeptas sūrio tortas su mėlynėmis
      • Spanguolių skonio tortas
      • Braškinis torčiukas. Du skoniai
      • Nekeptas varškės tortas
    • Tartos, tartaletės
      • Tartaletė su braškėmis
      • Mini tartaletės su citrininiu kremu
      • Tartaletė su obuolių įdaru
      • Migdolinė tarta su figomis
      • Prancūziška tarta „Tropezietė“
      • Tartaletė su braškėmis ir morengais
      • Tartaletė su uogomis
      • Tartaletė su avietėmis ir morengais
      • Daržovių tarta su pankoliais
    • Plikytos tešlos kepiniai
      • Paris-Brest – prancūziškas pyragaitis
      • Plikyti pyragaičiai su uogiene ir sūrio kremu
      • Plikyti pyragaičiai
    • Vafliai
      • Vafliniai rageliai
    • Sausainiai
      • Amerikietiški sausainiai
      • Morenginiai trapučiai
      • Sausainiai “Smėlinukai”
      • Valentino sausainiai
      • Veganiški raudonųjų pupelių sausainiai
      • Šokoladiniai sausainiai
      • Migdoliniai sausainiai su kokoso aliejumi ir juoduoju šokoladu
      • Šokoladiniai sausainiai su riešutais
      • Tikri šokoladiniai sausainiai
      • Greiti avižiniai sausainiai su razinomis
      • Kalėdiniai meduoliai
      • Imbieriniai meduoliai
      • Cantuccini – itališki džiūvėsėliai
      • Traškūs sausainiai su šokoladiniu glaistu
      • Minkšti sausainiukai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
      • Migdoliniai sausainiai – vieni iš Amaretto šeimos
      • Sausainiai “Eglutės”
      • Migdoliniai sausainiai
      • Roksai
      • Sausainiai su pistacijomis
      • Sausainiai su riešutais
      • Sausainiai su kepintais žemės riešutais ir datulėmis
      • Smėlinės tešlos sausainiai
      • Sausainiai su liofilizuotomis avietėmis
      • Sausainiai krepšeliai
      • Migdoliniai sausainiai „Floretinai“
      • Velykiniai sausainiai
      • Marokietiški migdolų sausainiai
      • Riešutų sviesto sausainiai
      • Sausainiai su šokolado gabaliukais
      • Kokosiniai Rochers sausainiukai su aviečių putėsiais
      • Avižiniai sausainiai
      • Kakaviniai sausainiai
      • Kakaviniai sausainiai traškia plutele
      • Riešutiniai sausainiai
      • Florentinai – itališkai skambantys vafliukai
    • Spurgos, žagarėliai
      • Trapūs žagarėliai
      • Varškės spurgos
    • Kapotos tešlos kepiniai
      • Kapotos tešlos pyragėliai su obuolių įdaru
      • Apversti tinginio pyragėliai: du receptai
      • Kapotos tešlos pyragėliai su rikota ir mėlynėmis
      • Kapotos tešlos pyragėliai su uogomis
    • Mielinės tešlos kepiniai
      • Širdutės su riešutų sviestu
      • Migdolinės širdutės
      • Cukruotos bandelės
      • Prancūziška tarta „Tropezietė“
      • Švediškos bandelės Semla
      • Mielinės tešlos rageliai „Kifle“
      • Hot cross buns – saldžiosios bandelės
      • Bandelės “Sraigės”
      • Mielinės tešlos pyragėliai su įdarais
      • Mielinės bandelės su įdarais
      • Velykinė saulutė
      • Sluoksniuotos bandelės „Brioches“
      • Iškylautojų lazdelės
    • Sluoksniuotos tešlos kepiniai
      • Ypatingi sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais
      • Kriaušės tešloje
      • Sluoksniuotos bandelės „Brioches“
      • Sluoksniuotos tešlos rožytės
      • Ypatingi sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su obuoliais
      • Migdolinės širdutės
      • Sūrio lazdelės iš sluoksniuotos tešlos
    • Bandelės
      • Bandelės su batatų tyre
      • Bandelės “Sraigės”
      • Cukruotos bandelės
      • Širdutės su riešutų sviestu
      • Pusryčių bandelės Scones su obuoliais
      • Roksai
    • Naminiai ledai
      • Rikotos ledai su mangu
      • Gervuogių ledai su citrina
      • Jogurtiniai mangų ledai
      • Avokadų ledai
      • Avietiniai ledai su medumi
      • Mėlynių ledai
      • Arbūzų šerbetas
      • Vyšnių ledai su mangais
    • Šalta kava, kokteiliai
      • Braškinis pieno gėrimas
      • Šalta kava
      • Šalta kava: kavos ir bananų kokteilis
    • Europos virtuvė
      • Panetonės pyragas
      • Menkė portugališkai
      • Bazilikų pesto
      • Kišas: du receptai
      • Paris-Brest – prancūziškas pyragaitis
      • Bolonijos padažas
      • Kišas su voveraitėmis
      • Kišas su daržovėmis
    • Indiški patiekalai
      • Panyras – indiškas sūris
    • Grybų patiekalai
      • Kepsnys su baravykais ir granatų sėklomis
      • Virtų bulvių blynai su voveraičių įdaru ir bruknių uogiene
      • Kišas su voveraitėmis
      • Voveraičių kotletukai
      • Greitai marinuoti grybai
      • Mongoldai įdaryti pievagrybiais
      • Bulvių apkepas su voveraitėmis ir mocarela
      • Liežuvio salotos
      • Vaisių salotos
      • Meliono salotos su rukola
      • Kaprio salotos
      • Burokėlių salotos su burata ir citrusiniais vaisiais
      • Gaivios arbūzų salotos su feta
      • Šparaginių pupelių salotos su pomidorais
      • Gaivios arbūzų salotos su feta
      • Salotos su grilintomis sardinėmis, greipfrutu ir avokadu
      • Burokėlių salotos su ožkų sūriu
      • Frize salotos su pomidorais ir kietuoju sūriu
      • Salotos su tunu, obuoliu ir avokadu
      • Šviežių daržovių salotos su feta ir chorizo dešra
      • Romaninės salotos su mėlynuoju sūriu
      • Burokėlių salotos su avietėmis ir ožkų sūriu
      • Burokėlių salotos su burata
      • Rikotos sūrio pyragas su šviežiomis uogomis
      • Vasariškos salotos
      • Romaninės salotos su kiaušiniais
      • Bolivinės balandos salotos su keptais moliūgais
      • Avokadų salotos su fetos sūriu
      • Kuskusas su romaninėmis salotomis
      • Salotos su avokadu, obuoliu ir kriauše
      • Keptos braškės su burata
      • Kepti obuoliai su uogų įdaru
      • Karamelizuoti obuoliai su migdolais
      • Aviečių skonio desertas “Tiramisu”
      • Sluoksniuotas desertas su morengu ir uogomis
      • Raudonųjų serbentų desertas
      • Ledų desertas su braškėmis
      • Etono betvarkė
      • Panakota – du receptai
      • Crumbles – desertas su šviežiomis uogomis ir vaisiais
      • Tiramisu be kiaušinių
      • Kokosiniai Rochers sausainiukai su aviečių putėsiais
      • Krekerių krepšeliai su mangu
      • Sluoksniuotas desertas su braškėmis ir šokoladiniais sausainiais
      • Sluoksiuotas desertas su braškėmis
      • Morenginiai trapučiai
      • Kepti persikai su levandomis
      • Kriaušės tešloje
      • Kreminis kokoso desertas
      • Klasikinis tiramisu
      • Obuolių putėsiai
      • Vyšnių desertas – klafutis
      • Pavlova – desertas su plakta grietinėle, uogomis ar vaisiais
      • Morenginis vyniotinis su braškėmis
      • Trinta pomidorų ir salierų sriuba
      • Porų ir bulvių sriuba
      • Trinta pomidorų sriuba su baziliku
      • Trinta morkų sriuba
      • Trinta burokėlių sriuba
      • Trinta brokolių sriuba
      • Trinta cukinijų sriuba
      • Daržovių ir kruopų šiupininė
    • Salotos
      • Graikiškos salotos
      • Avokadų ir kitų daržovių salotos
      • Raudongūžių kopūstų salotos. Du receptai
    • Desertai
      • Plakta grietinėlė su uogomis
      • Karštas šokoladas
    • Sriubos
      • Šviežių burokėlių sriuba
      • Trinta moliūgų sriuba su ožkų sūriu
      • Brokolių sriuba
    • Sveikuolių pusryčiai
      • Veganiškas chia pudingas su mangais
      • Bolivinė balanda su kiaušiniu
      • Bolivinės balandos salotos su keptais moliūgais
      • Avinžirnių ir datulių kremas
      • Bolivinė balanda su braškėmis
      • Bolivinė balanda su avokadu
    • Sveikuolių pietūs
      • Tofu iešmeliai su cukinija
      • Gruzdintas tofu su keptais pomidorais
      • Keptas baklažanas su jogurto ir anakardžių padažu
      • Falafeliai su abrikosų čatniu
      • Bolivine balanda įdarytos paprikos
    • Sveikuolių skanėstai
      • Migdolų-slyvų skanėstai
      • Riešutų sviesto sausainiai
      • Vaisiniai skanėstai
      • Tinginys su grikių trapučiais
      • Traškūs sausainiai su šokoladiniu glaistu
      • Datulių saldainiai
      • Migdoliniai sausainiai su kokoso aliejumi ir juoduoju šokoladu
      • Veganiški raudonųjų pupelių sausainiai
      • Datulių braunis
      • Riešutiniai skanėstai su levandomis
      • Moliūgų saldainiukai
      • Nekepti riešutų sviesto keksiukai    
      • Graikinių riešutų keksiukai
      • Nekeptas anakardžių tortas su svarainių traškučiais
      • Avižių batonėliai su bananais ir riešutų sviestu
    • Padažai ir pagardai
      • Naminis pomidorų padažas
      • Bazilikų pesto
      • Krapų pesto
      • Naminis bazilikų actas
      • Gražgarsčių pesto
      • Baziliko pagardas
      • Bolonijos padažas
    • Čeburekai
      • Totoriški čeburekai su brinza
    • Duona
      • Turkiška duonelė
      • Plokščia duonelė
      • Pusryčių duonelės su morkomis
      • Sveikuolių duonelės
    • Sumuštiniai
      • Lašišos tartaras
      • Sumuštiniai su ridikėliais
      • Sumuštinukai su figomis ir pelėsiniu sūriu
      • Brusketos su ožkų sūriu ir chorizo dešra
      • Karšti sumuštiniai „Croque Monsieur“
      • Sumuštiniai su silke ir kanapėmis
      • Brusketos su kepta paprika
      • Brusketos su pomidorais
      • Dviejų sluoksnių sumuštiniai su veganišku sūriu
      • Sumuštinių tortas
      • Sumuštiniai su šviežiomis daržovėmis
      • Sumuštiniai su keptais pomidorais
      • Sumuštiniai su raudonaisiais ikrais
      • Topinambai – naudos ir grožio balansas
      • Sumuštinukai su figomis ir pelėsiniu sūriu
      • Helovino sumuštinis
      • Sumuštiniai su lašiša ir avakado užtepėle
      • Brusketos su burata ir šviežiais pomidorais
      • Brusketos su slyvomis ir pelėsiniu sūriu
      • Sumuštiniai su žuvimi
      • Vieno kąsnio sumuštiniai su obuoliu ir brie sūriu
      • Skrebučiai su persikų uogiene, Brie sūriu ir šviežiomis avietėmis
      • Prancūziška bagetė su romanine salota ir čederio sūriu
    • Užtepėlės
      • Ridikėlių užtepėlė sumuštiniams
      • Moliūgų užtepėlė
      • Graikinių riešutų užtepėlė
      • Vegetariškos užtepėlės
    • Užkandžiai
      • Kepsnys su baravykais ir granatų sėklomis
      • Skrebučiai su persikų uogiene, Brie sūriu ir šviežiomis avietėmis
      • Batatų traškučiai su gvakamole
      • Brusketos su burata ir šviežiais pomidorais
      • Sumuštinių tortas
      • Keptų paprikų užkandis
      • Keptas Camembert sūris su figomis
      • Brusketos su slyvomis ir pelėsiniu sūriu
      • Vytinto kumpio suktinukai su mangu, Filadelfijos sūriu ir pistacijomis
      • Karšti sumuštinukai su ridikėliais ir pieniškomis dešrelėmis
      • Meliono ir vytinto kumpio užkandis
      • Vieno kąsnio sumuštiniai su obuoliu ir brie sūriu
    • Varškės patiekalai
      • Varškės apkepas
  • Straipsniai
    • Lapiniai kopūstai ir jų garbanoti reikalai
    • Braškė – karalių uoga
    • Dilgėlė – vaistui ir maistui
    • Kepti obuoliai sveikatai, ko dar nežinojote?
    • Kuo ypatingos vyšnios?
    • Raudonųjų serbentų kerai
    • Sėjamosios juodgrūdės panacėja
    • Gervuogė – dievų uoga?
    • Barvykas. Kodėl jis karalius?
    • Baklažanas – jūsų sveikatos ir grožio sąjungininkas
    • Ar tikrai viską žinote apie porus?
    • Kodėl mėlynės mėlynos ir kiti įdomūs dalykai
    • Mongoldų paslaptys arba kaip paįvairinti keptuvės turinį
    • Salotų nauda – šeši svarbūs dalykai
    • Raudonųjų burokėlių lapai – lieknėjimui ir ne tik…
    • Žiediniai kopūstai – sveikam ir stilingam stalui
    • Spanguolės sveikatai. Kilmės paslaptys
    • Ridikėliai – pavasario puotai ir kūno balansui
    • Visa tiesa apie pankolį ir jo šeimą
    • Voveraitės: tai kas lieka už kadro
    • Briuselio kopūstai. Ką sako ekspertai?
    • Apie slyvas, sveikatą ir maistą
    • Pomidorai. Apie skonių gamą ir maistinę galią
    • Petražolė – sveikata ir aromatas lėkštėje
    • Savojinio kopūsto nauda ir jo dekoratyvumo galia
  • Miniatiūros
    • Dobilų burtai
    • Burė
    • Nesigailėjau…
    • (NE)tikras žinojimas
    • Malda
    • Apie lietų
    • Nukrito ašara
    • Mėnulio kambarys
    • Metų laikai
    • Pusiaukelė
    • Būtis ar Nebūtis?
    • Nematomas
    • Laukimas
    • Ne (Tik) Praeitis
    • Dvi draugės arba kava su cikorija
    • Ta nešvari išvirkščia pusė
    • Kaip jūra ir smėlis
    • Vakaro įžadai
    • Lyderystės guru pramintais takais arba gyvenimas mumijų pasaulyje
    • Prikalkite mane
    • Tu mano Deimantas
    • Liepsna
    • Tikėjimas
    • Tai nepriklauso man
    • NE(atradimai)
    • Liepos vidury…
    • Nepaprastas paprastumas
    • Esu
  • Citatos
    • Apie mokyklą
    • Apie pozityvumą
    • Apie gyvenimą
  • Idėjos
    • Rudeninės puokštės
    • Peizažai

Kontaktai

Sekite mus ♥ ar susisiekite su mumis:

el.paštu: agma.lessaisons@gmail.com

Facebook: www.facebook.com/lessaisons.lt/

Instagram: www.instagram.com/lessaisons.lt/

  • Facebook
  • Instagram

Naujausi įrašai

  • Pynė su šokoladu ir pekaninėmis karijomis
  • Migdolinės bandelės
  • Kardamoninės bandelės
  • Baklažano rutuliukai su parmezanu
  • Plikyta tešla. Du receptai

Kategorijos


www.lessaisons.lt | Visos teisės yra saugomos | 2025