Iškrovos dienų arba pasninko REIKIA. Kūno lengvumui, proto šviesumui. Šie batonėliai tiks pusryčiams ar kavos pertaukėlei, o gal šiokiadienio vakarojimui.
Didžioji savaitė prasideda. Nėra kito laiko, kaip šis. Darbų prieš šventes ne vienas šimtas, bet nenusiminkite – šiems skaniukams pagminti užteks penkiolikos minučių. Orkaitėje praleis maždaug 45 minutes, o per tą laiką pailsėsite ar dar kažką nuveiksite.
Prisiminiau ir Snickers batonėlius – jeigu norite ryškesnio skonio, tačiau užtikrintai sveikesnio deserto – rinkitės juos!
—————————————————————————————————-
Pranašauja gerus orus. Reikės išsiruošti ilgesniems pasivaikščiojimams gamtoje. Pasigaminsiu daugiau. Gryname ore taip viskas skanu!

Reikės:
- 100 g smulkių avižinių dribsnių
- 2 prinokusių bananų
- 2 v.š. riešutų sviesto
- 1 saujos mėlynių (tinka ir šaldytos)
- 1 saujos braškių (tinka ir šaldytos)
- 4 a.š. klevų sirupo/skysto medaus (nebūtinai)
Gaminimas:
- Šakute gerai sutriname bananus.
- Sudedame riešutų sviestą, klevų sirupą/medų (jeigu naudosime), lengvai permaišome.
- Įkandin supilame avižinius dribsnius, viską gerai apjungiame.
- Sudedame uogas, įterpiame į gautą masę.
- Kepame 180 laipsnių temperatūroje, 35-45 minutes.
- Neskubame ištraukti, – atvėsusius supjaustome norimo dydžio batonėliais.
- Skanaujame ir šiltus su veganiškais ledais arba atvėsusius su mėgstama arbata ar kava.
Skanių Jums pasninko dienų .:)
Dar šis bei tas…
Tinkama tokiai porcijai formelė 18X16 cm