Naminiai ledai · Skoniai

Arbūzų šerbetas

Karštą dieną turėti šaldiklyje šerbeto ruošinį – tiesiog būtina. Kaip jį pasigaminti? – Parsinešti iš parduotuvės ar turgaus arbūzą, atskirti jo minkštimą, išrinkti sėklas, dėti į kokteilių plaktuvą, pertrinti.  Sudėjus į plokščią, šaldymui pritaikytą indą, užšaldyti. Kai lauke >27, pats laikas sustingusią masę traukti į šilumą, palaikyti valandą šaldytuve, po to grąžinti į plaktuvą ir gražiai pasmulkinti. Idealu turėti šerbeto gaminimo aparatą – tada bus tikrinis šerbetas. Šio konsitencija netobula,  tačiau atgaiva garantuota!

Arbūzų šerbetas

Patiekite mėgstamose taurėse, prieš tai apšlakstę laimo sultimis.

Papuoškite citrusinio vaisiaus griežinėliu, skanaukite ir mėgaukitės vasara!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *